Οδηγός φροντίδας κοσμήματος

Τα κοσμήματά μας δημιουργούνται με εκλεκτά υλικά και με τεχνικές υψηλών προδιαγραφών, ώστε με την κατάλληλη φροντίδα να μπορείτε να τα φοράτε και να τα απολαμβάνετε για τα επόμενα χρόνια. Κάθε κομμάτι των κοσμημάτων μας είνα χειροποίητο και επομένως μοναδικό, αρα είναι σημαντικό να του προσφέρετε ιδιαίτερη προσοχή. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι θα διατηρήσει την ομορφιά του για εσάς στο μέλλον.

Όλα τα κομμάτια είναι κατασκευασμένα από μάρμαρο και ασήμι 925 και μερικά από αυτά έχουν επιχρύσωση 24Κ. Λάβετε υπόψη ότι τα κοσμήματά σας μπορεί να μαυρίσουν φυσικά ή να χάσουν το αρχικό τους χρυσό χρώμα.

Ακολουθούν μερικές γρήγορες και εύκολες συμβουλές για να φροντίσετε τα κοσμήματά σας και να αποφύγετε το μαύρισμα, τις γρατσουνιές και τη θαμπάδα.

  • Αποθηκεύστε τα ασημένια σας κοσμήματα σε δροσερό και στεγνό μέρος, κατά προτίμηση σε μια μαλακή υφασμάτινη θήκη ή στα γνήσια κουτιά όπου τα παραλάβατε για να αποφύγετε την οξείδωση.
  • Κρατήστε τα ασημένια κοσμήματά σας μακριά από το άμεσο ηλιακό φως, καθώς η παρατεταμένη έκθεση μπορεί να τα κάνει να μαυρίσουν πιο γρήγορα.
  • Αποφύγετε να φοράτε τα ασημένια σας κοσμήματα κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων όπως το κολύμπι, το ντους ή η άσκηση για να αποφύγετε την επαφή με χημικές ουσίες και τον ιδρώτα.
  • Καθαρίζετε τακτικά τα ασημένια σας κοσμήματα χρησιμοποιώντας ένα ήπιο καθαριστικό κοσμημάτων ή ένα πανί γυαλίσματος. Γυαλίστε απαλά την ασημένια επιφάνεια για να αφαιρέσετε τυχόν συσσώρευση μαυρίσματος ή βρωμιάς.
  • Αποφύγετε τη χρήση σκληρών χημικών ή λειαντικών κατά τον καθαρισμό των ασημένιων κοσμημάτων σας, καθώς μπορεί να καταστρέψουν το μέταλλο και το μάρμαρο.
  • Είναι πάντα καλή ιδέα να αφαιρείτε τα ασημένια σας κοσμήματα πριν εφαρμόσετε προϊόντα ομορφιάς όπως λοσιόν, αρώματα ή λακ, καθώς μπορεί να προκαλέσουν αποχρωματισμό.
  • Στο τέλος της ημέρας, σκουπίστε τα κοσμήματά σας με ένα γυαλιστικό πανί πριν τα αποθηκεύσετε. Με αυτόν τον τρόπο θα βεβαιωθείτε ότι θα εξαφανιστεί τυχόν παρατεταμένη υγρασία, λάδια ή σκόνη.
  • Τέλος, θυμηθείτε να φοράτε και να απολαμβάνετε συχνά τα ασημένια κοσμήματά σας! Η τακτική χρήση μπορεί να αποτρέψει τη συσσώρευση μαυρίσματος, διατηρώντας το κόσμημά σας όμορφο για τα επόμενα χρόνια.

Οδηγοί μεγεθών

Οδηγός μεγεθών κολιέ

Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για τα μεγέθη αλυσίδων ώστε να μπορείτε να βρείτε το τέλειο κόσμημα για εσάς.

Galeos Necklace Size Chart

Οδηγός μεγεθών δαχτυλιδιού

Aν δεν γνωρίζετε το νούμερο του δαχτυλιδιού που σας ταιριάζει, ο πιο αξιόπιστος τρόπος να το βρείτε είναι να επισκεφθείτε ένα κατάστημα πώλησης κοσμημάτων και να ζητήσετε να μετρήσουν το δάχτυλό σας.

Αν παρ’όλα αυτά δεν έχετε την δυνατότητα να επισκεφθείτε ένα κατάστημα τότε κατεβάστε και συμβουλευτείτε τον παρακάτω οδηγό μας.

Το καλάθι σας0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0