Το Showroom

The Christos Galeos Showroom

Ένα ταξίδι στην καρδιά του εργαστηρίου μας

Αισθανόμαστε τεράστια υπερηφάνεια για τη δημιουργία μοναδικών και εκλεκτών χειροποίητων κοσμημάτων από μάρμαρο. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος του μαρμάρινου κόσμου μας, όπου το πάθος μας για το κόσμημα ζωντανεύει μέσα από τη μαγευτική γοητεία της Σαντορίνης.

Με καµβά το µάρµαρο, σχεδιάζοντας οργανικές µορφές που µαγνητίζουν το βλέµµα και µε έντονες αναφορές στη διαχρονική αρχιτεκτονική της Σαντορίνης, τα σχέδια που μοιάζουν να αιωρούνται δηµιουργούν ένα χαρακτηριστικό σχεδιαστικό στυλ.

The Christos Galeos Showroom

Ανακαλύψτε την τέχνη του χειροποίητου μαρμάρινου κοσμήματος

Κάθε κόσμημα είναι σχολαστικά κατασκευασμένο στο χέρι από τον Χρίστο Γαλαίο, ο οποίος συνδυάζει παραδοσιακές τεχνικές με σύγχρονα σχέδια για να δημιουργήσει φορετά έργα τέχνης. Βυθίστε τις αισθήσεις σας σε όλη τη διαδικασία που μεταμορφώνει ένα κομμάτι μαρμάρου σε εκπληκτικά κοσμήματα μπροστά στα μάτια σας, καθώς και την εξαιρετική ιστορία που αφηγείται κάθε κομμάτι. Ζήστε από πρώτο χέρι το πάθος, την αφοσίωση και τη δεξιοτεχνία που περιλαμβάνει κάθε δημιουργία.

Πιστεύουμε ότι αυτό το ταξίδι στην καρδιά του εργαστηρίου μας, θα εμβαθύνει την εκτίμησή σας για την τέχνη πίσω από τα χειροποίητα μαρμάρινα κοσμήματά μας.

The Christos Galeos Showroom
Το καλάθι σας0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0